Gavekort

Jeg tilbyder også gavekort til min klinik.
Massage er både en behandlingsform og en dejlig luksus. Gavekort kan for eksempel bruges i disse tilfælde:

– Firmagave til dine ansatte. Kontorarbejde og fysisk arbejde slider på kroppen. Stillesiddende arbejdsfunktioner har en negativ påvirkning på hænder, arme, nakke og skuldre. Disse problematikker kan jeg hjælpe med at lindre.

– Den perfekte gave til ældre mennesker. Når kroppen er slidt eller udfordret, bruger man den anderledes end før. Det giver spændinger i de store muskelgrupper, hvilket kan give smerter og hovedpine. Massage kan hjælpe til at holde disse problematikker væk.

– Genoptræning. Når kroppen har været igennem en udfordring, har man ofte spændinger eller skævheder, som massage kan hjælpe til at udligne.

– Fødsel og barsel. Det er hårdt at føde. Faktisk menes det, at man bruger lige så meget energi på at føde som på at løbe et maratonløb. Når det lille vidunder så er født, bruger man mange timer med hovedet bøjet ind over barnet, med armen under barnet, mens det dier, og med barnet på armen i køkkenet, i vaskekælderen eller i badet. Disse uvante anstrengelser kan give smerter og spændinger. Massage kan lindre dette ubehag og give mere overskud til at være mor.