Vandmassage i boblebad

Hvad: Vandmassage inklusiv almindelig kropsmassage eller Hawaii-massage.
Hvor:Water Mass
Hvor meget: Den beskrevne behandling koster 400 kr. for en time og 500 kr. for halvanden time.Hos Water-Mass kan du lade kroppe glide ned i et kæmpe badekar med 700 liter behageligt varmt vand. Når du er tilpas afslappet, begynder behandlingen med, at massøren retter vandstråler mod din krop og giver den en dybdegående, men blid massage.

aok-vand
Strålerne tjener til at øge blodcirkulationen, styrke muskulaturen og nå dybere ind i musklerne end almindelige massageteknikker. Er man for genert til at ligge nøgen i karret, anbefales det at iføre sig tætsiddende badetøj, da løstsiddende besværliggør massagen. Efter cirka en halv time afsluttes vandbehandlingen med nogle sekunders iskolde vekselbade på arme og ben, der sætter blodcirkulationen i gang, og så går turen mod briksen.
Her tilbydes både almindelig kropsmassage og Hawaii-massage (lidt dyrere), der er en gammel form for massage, som består af lange, bløde bevægelser. Meditationsmusik og stearinlys fuldender oplevelsen, inden kroppen atter skal ud i den kolde virkelighed.