Luksus for krop og sjæl

Hvad med at forære en luksusbehandling for krop og sjæl til en god ven i julegave. Undervandsmassage, kropsmassage, mudderpakning eller varmebehandling på ét og samme center.

Idalina Buxbom er 35 år og uddannet massør af den dygtige og grundige slags, og hun har er lille center i hjertet af København, hvor hun dagligt modtager forspændte og forpinte danskere, som stresser gennem arbejdsdagen og glemmer at slappe af undervejs. En time på Idalinas briks, og de kan vinke farvel til myoser og stive nakker. I sit center behandler Idalina først med en særlig undervandsmassage, som foregår i et stort kar med en trykluftsspule. Dyb og gennemgribende massage, som når helt ind til knoglerne.

– Jeg har arbejdet med undervandsmassage i mange år, forklarer Idalina Buxbom, – og jeg forundres hver gang over, hvor dyb behandlingen er, og hvor lidt klienten mærker undervejs. Bagefter går jeg kroppen igennem med almindelig massage under varmelamper, så jeg får de sidste rester af myoser væk. Et virkelig grundigt system.
Idalina Buxbom er en perfekt reklame for sit center. Hun er mor til otte børn og ligner en slank og veltrænet kvinde, der aldrig har født.

– Jeg får selv undervandsmassage, forklarer Idalina, – og udover at virke afspændende så slanker massagen også. Husk på, det kraftige tryk fra vandspulen gør, at der renses ud i  mælkesyreophobninger, fedtvæv og cellulitis, så kroppen kan genoprette sin naturlige balance og forbrænde overflødigt fedtvæv.

En behandling med undervandsmassage hos Idalina Buxbom koster 450 kr. og tager 1 time. Det samme gør de øvrige behandlinger i hendes center.

Tid eller gavekort kan bestilles på tlf.: 22 51 00 07